Jeugdlid Anya Schielke ontvangt Jeugdlintje

Anya Schielke ontvangt deze medaille vanwege haar inspanningen bij de jeugdafdeling van onze Schutterij en de Stichting Wensulance

Maandag 20 november, op de internationale dag van de rechten van het kind, zijn er ook in Voerendaal jeugdlintjes uitgereikt. Wethouder Harry Coenen heeft, namens het College van Burgemeesters en Wethouders (B&W), zes jongeren uit Voerendaal verrast met een lintje, oorkonde en cadeaubon.
Zij zijn gedecoreerd omdat zij iets goeds hebben gedaan voor hun vrienden, familie, vereniging of goed doel. Zo leveren zij een positieve bijdrage aan hun omgeving én aan Voerendaal. Zij zijn een mooi voorbeeld voor anderen!

Ons Jeugdlid Anya Schielke (16 jaar) is lid van het muziekkorps en loopt trots in het eerste gelid met haar trom. Anya kreeg het lintje voor haar grote inzet op alle fronten voor onze schutterij. Ze is enthousiast en staat altijd klaar om te helpen bij activiteiten. Zo heeft ze bijvoorbeeld de jeugduitjes van 2022 en 2023 mee georganiseerd. Door haar enthousiasme en inzet ziet de schutterij haar jeugdleden aantal groeien.

Buiten de schutterij zet zij zich ook voor anderen in. Zo helpt zij bij de Stichting Wensulance onder meer met het poetsen van de auto’s.

Wij feliciteren Anya van Harte met deze welverdiende Jeugdmedaille.

Deel dit bericht snel & makkelijk op jouw eigen social media platform