Twee nieuwe Commandanten voor de Koninklijke

Op zaterdag 28 januari hebben we tijdens het Patroonsfeest maar liefst twee nieuwe Commandanten geïnstalleerd.

Op zaterdag 28 januari hebben we tijdens het Patroonsfeest maar liefst twee nieuwe Commandanten geïnstalleerd. Jim Leuven en Tom Colleije werden tijdens de Heilige mis in de Laurentius kerk beëdigd tot Officieren en zwoeren trouw aan het Vaandel. Later in de Borenburg zijn ze door Commandant Arno de Jong voorzien van alle attributen die een Commandant nodig heeft om de schutterij te leiden en om zijn commando’s te geven. Hierbij werd het fluitje uiteraard eens goed getest. Scheidend Commandant Arno de Jong werd bedankt voor zijn diensten en vooral voor het opleiden van beide heren.

Foto's met dank aan Lieske Leunissen

Deel dit bericht snel & makkelijk op jouw eigen social media platform