Geslaagde Carnavalsavond van het Sebastianusriek

Tijdens een goed bezochte carnavalsoavend van onze schutterij werden vrijdag 10 februari de nieuwe hoogheden op ludieke wijze uitgeroepen. En namen we afscheid van Prins Jo II. Komend seizoen zullen we bij de carnavalsaktiviteiten aanwezig zijn met Prins Jim l & Jeugdprins Joey l.

Het was een goed bezochte avond, met optredens van diverse artiesten. Zo was de Spasskapel van Muziekvereniging Voerendaal aanwezig, verzorgde Wild Vleisj een optreden en traden enkele eigen leden op met optredens die in de buurt kwamen van professionele artiesten. Dit jaar was het Arno de Jong die de “Orde van d’r Aonlikpoal” wegens zijn verdiensten voor de schutterij en voor de carnaval binnen de schutterij in ontvangst mocht nemen.

De aanwezigheid van CV de Naate en CV de Kaatboeren met hun nieuwe Prinsen, gaf deze avond nog wat extra glans. Uit eigen dorp waren er ook bezoekers en natuurlijk veel leden die er gezamenlijk een geweldige feestavond van hebben gemaakt in ons verenigingslokaal.

Deel dit bericht snel & makkelijk op jouw eigen social media platform