Deelname Bokkenconcert & Optocht Valkenburg

Op zondag 16 oktober heeft ons Muziekkorps deelgenomen aan het Bokkenconcert te Valkenburg.

Zondag 16 oktober, heeft het muziekkorps van onze schutterij deelgenomen aan het Bokkenconcert in Valkenburg. Bij goed weer trokken de muzikanten van de Kon. Schutterij, samen met deelnemers  Harmonie Kur-kapel Valkenburg, de Jonge en Oude Nobele uit Valkenburg, harmonie St. Augustinus uit Geleen en leden van de kon. Harmonie st. Caecilia uit Beek  in een gezamenlijke optocht door het centrum van Valkenburg.

Aansluitend werden, o.l.v. Jo Meijs sr., enkele muzikale stukken ten gehore gebracht en werd afgesloten met het gezamenlijk spelen van de mars Esprit. De plaatselijke horeca was drukbezocht en de vele aanwezigen genoten van de muzikale invulling van deze zondagmiddag.
Het was weer een gezellige middag en we komen graag een volgende keer weer terug.

Deel dit bericht snel & makkelijk op jouw eigen social media platform